ONTDEK ONZE WERKGEBIEDEN

our work img
Research & Development (R&D)

Bij Boermarke zetten we voortdurend stappen richting verbetering en innovatie. Een centrale spil hierin is ons toegewijde Research & Development (R&D) team. Hier worden dromen werkelijkheid en ideeën tot leven gebracht, allemaal met als doel in te spelen op de veranderende behoeften en verwachtingen van onze gewaardeerde klanten. Ontdek hoe ons R&D team de toekomst vormgeeft bij Boermarke.

ONTDEK MEER
our work img
Logistiek

In het Logistieke team van Boermarke hebben we de belangrijke taak om onze goederen- en materiaalstromen vlekkeloos te laten verlopen. Dit omvat diverse taken, van het laden en lossen van goederen tot het registreren van inkomende producten en het beheren van opslagruimtes. Ons toegewijde team zorgt voor een gestructureerde opslag en voert strenge kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat onze producten aan de hoogste normen voldoen.

ONTDEK MEER
our work img
Kwaliteit

In het werkgebied Kwaliteit bij Boermarke waarborgen we dat onze producten voldoen aan de hoogste normen voor voedselveiligheid en kwaliteit. Als medewerker Kwaliteit (QA) werk je binnen een gecertificeerd kwaliteitszorgsysteem, waar de focus ligt op het ontwikkelen en overdragen van kwaliteitsprocedures, met specifieke aandacht voor voedselveiligheid.

ONTDEK MEER
our work img
Operators

Wil jij een belangrijke rol spelen in ons productieproces en samen met ons team bijdragen aan de productie van smaakvolle producten? Verken onze vacatures in het werkgebied Operators en maak deel uit van ons Boermarke-team!

ONTDEK MEER
our work img
Technische Dienst

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in je carrière of naar een betere balans tussen werk en privé, de functie van Storing- en Onderhoudsmonteur bij Boermarke biedt de juiste mogelijkheden. Bekijk onze vacatures in het werkgebied Technische Dienst.

ONTDEK MEER
our work img
Laboratorium

Boermarke heeft een eigen laboratorium. In dit dynamische werkgebied draait alles om het uitvoeren van microbiologische onderzoeken op diverse niveaus: van grondstoffen tot eindproducten en halffabricaten. Ons team voert ook sensorische onderzoeken uit en neemt de verantwoordelijkheid voor traject- en omgevingsbemonstering.

ONTDEK MEER
Openstaande vacatures
  • Staalsteden 17, Enschede
  • Productie
  • Fulltime
  • Ploegen
>
Storings- en Onderhoudsmonteur
  • Staalsteden 17, Enschede
  • Technische Dienst
  • Fulltime
  • Ploegen
>
boermarke img
boermarke img
boermarke img