OVER BOERMARKE

Over Boermarke

In 1987 onderscheidde Boermarke zich als pionier in Nederland door als eerste Boerenroomijs te produceren, gemaakt van melk afkomstig van de eigen boerderij. Naast een variatie aan roomijssoorten wist Boermarke al snel succes te boeken met de Boermarke mousse, bereid met verse boerenmelk. Aanvankelijk werden de producten voornamelijk verkocht aan zuivelboerderijen in heel Nederland. Echter, door het gebruik van uitsluitend natuurlijke ingrediënten trokken ook andere sectoren al snel de aandacht voor de hoogwaardige producten van Boermarke. Met de snelle veranderingen op de markt nam Boermarke een baanbrekende stap door zich ook toe te leggen op de productie van plantaardige zuivelalternatieven. Deze strategische keuze heeft geleid tot successen m.b.t. private label, met name in de retailsector.

Bij Boermarke stroomt er dus meer dan alleen zuivel door onze aderen; het is de passie voor het creëren van heerlijke, plantaardige zuivelalternatieven. Wij geloven dat onze plantaardige zuivelalternatieven niet alleen voedzaam, maar ook verrukkelijk moeten zijn. We streven ernaar een positieve impact te hebben op het welzijn van mensen.

Onze missie is simpel en krachtig: we willen niet alleen de smaakpapillen verwennen, maar ook bijdragen aan een wereld waarin gezondheid centraal staat en mensen zich écht goed voelen.
Als toonaangevende partner in de wereld van plantaardige zuivel, met specialisaties in kaaz, yoghurt alternatieven, plantaardige desserts en 100% plant-based ijs, willen we de verwachtingen van onze klanten niet alleen waarmaken, maar ook overtreffen.

our work img
Laboratorium

Boermarke heeft een eigen laboratorium. In dit dynamische werkgebied draait alles om het uitvoeren van microbiologische onderzoeken op diverse niveaus: van grondstoffen tot eindproducten en halffabricaten. Ons team voert ook sensorische onderzoeken uit en neemt de verantwoordelijkheid voor traject- en omgevingsbemonstering.

ONTDEK MEER
our work img
Operators

Wil jij een belangrijke rol spelen in ons productieproces en samen met ons team bijdragen aan de productie van smaakvolle producten? Verken onze vacatures in het werkgebied Operators en maak deel uit van ons Boermarke-team!

ONTDEK MEER

Bekijk onze bedrijfs video!

our team
boermarke img
boermarke img