LABORATORIUM

Laboratorium

Boermarke heeft een eigen laboratorium. In dit dynamische werkgebied draait alles om het uitvoeren van microbiologische onderzoeken op diverse niveaus: van grondstoffen tot eindproducten en halffabricaten. Ons team voert ook sensorische onderzoeken uit en neemt de verantwoordelijkheid voor traject- en omgevingsbemonstering.Ontdek de mogelijkheden binnen ons Laboratoriumteam en vind jouw plek bij Boermarke.

De dagelijkse uitdaging

Als laboratoriummedewerker bij Boermarke ben je niet alleen een expert in het interpreteren van onderzoeksresultaten, maar ook werk je mee aan het omzetten ervan naar effectieve corrigerende acties. QC-taken, zoals controlerondes op de productievloer en het nauwlettend controleren van registratieformulieren, maken integraal deel uit van jouw rol.

Binnen ons laboratorium moedigen we een proactieve benadering aan. Naast het vervullen van jouw specifieke taken, verwelkomen we jouw betrokkenheid bij het meedenken over en optimaliseren van werkprocessen. Initiatief en open communicatie zijn kernwaarden die we hoog in het vaandel hebben.

Ontdek de mogelijkheden binnen ons Laboratoriumteam en vind jouw plek bij Boermarke. Bekijk de vacatures in dit werkgebied en zet de eerste stap naar de rest van jouw carrière.

LEUKE EXTRA’S BIJ BOERMARKE

our work img
Vrijdagmiddagborrel!

Sluit de week af met een gezellige nabespreking met je collega’s, vergezeld van een drankje in onze sfeervolle bar!

 

our work img
Yoghurt tap

Maak onbeperkt gebruik van onze yoghurt tap en geniet van de heerlijke smaken die we te bieden hebben!

our work img
Lekkere lunch

Geniet elke vrijdag tijdens de lunch en de avonddienst van een verrassende (plantaardige) lekkernij, telkens anders en altijd heerlijk!

 

testimonial img
Vragen?

Verena staat voor je klaar.

boermarke img
boermarke img
boermarke img