Operators

In het werkgebied Operators zit de motor van ons productieproces. Met jouw inzet zorgen we ervoor dat onze heerlijke producten met uiterste precisie worden voorbereid en geproduceerd. Ontdek hoe jij als Operator bij Boermarke een cruciale rol speelt in het creëren van onze hoogwaardige producten.

De dagelijkse uitdaging

Als Operator bij Boermarke bedien je semi- en volledig geautomatiseerde vul- en verpakkingsmachines, voer je inspecties uit, houd je toezicht op de kwaliteit en registreer je nauwgezet alle processtappen. We hebben ook regelmatig vacatures voor Mixmakers/Operators en in die rol houd je je voornamelijk bezig met het voorbereiden en produceren van ijs, verse producten of plantaardige kaasalternatieven – als Operator ben jij de sleutel tot onze hoogwaardige producten.

Wil jij een belangrijke rol spelen in ons productieproces en samen met ons team bijdragen aan de productie van smaakvolle producten? Verken onze vacatures in het werkgebied Operators en maak deel uit van ons Boermarke-team!

 

LEUKE EXTRA’S BIJ BOERMARKE

Werken bij Boermarke betekent

our work img
Vrijdagmiddagborrel!

Sluit de week af met een gezellige nabespreking met je collega’s, vergezeld van een drankje in onze sfeervolle bar!

our work img
Yoghurt tap

Maak onbeperkt gebruik van onze yoghurt tap en geniet van de heerlijke smaken die we te bieden hebben!

our work img
Lekkere lunch

Geniet elke vrijdag tijdens de lunch en de avonddienst van een verrassende (plantaardige) lekkernij, telkens anders en altijd heerlijk!

 

Openstaande operators vacatures

  • Staalsteden 17, Enschede
  • Productie
  • Fulltime
  • Ploegen
>
testimonial img
Vragen?

Verena staat voor je klaar.

boermarke img
boermarke img
boermarke img