Kwaliteit

In het werkgebied Kwaliteit bij Boermarke waarborgen we dat onze producten voldoen aan de hoogste normen voor voedselveiligheid en kwaliteit. Als medewerker Kwaliteit (QA) werk je binnen een gecertificeerd kwaliteitszorgsysteem, waar de focus ligt op het ontwikkelen en overdragen van kwaliteitsprocedures, met specifieke aandacht voor voedselveiligheid.

De dagelijkse uitdaging

Als kwaliteitsmedewerker beheer en actualiseer je specificaties voor grondstoffen, eindproducten, verpakkingsmateriaal en inkoopproducten in relevante systemen. Je analyseert kwaliteitsrapportages, signaleert afwijkingen en initieert corrigerende maatregelen in samenwerking met de productie. Hierbij werk je tactisch samen met QC en productie om de kwaliteitsstatus van de fabriek te waarborgen.

Je coördineert periodieke interne audits en controles en implementeert verbetervoorstellen voor continue verbetering. Rapportage van uitgevoerde kwaliteitscontroles naar belanghebbenden is een integraal onderdeel van je werkgebied.

Binnen het QA/R&D team bespreek je de gang van zaken, deel je kennis en ervaringen, en doe je verbetervoorstellen. Als medewerker Kwaliteit begeleid je externe auditors, leid je het HACCP-team en onderzoek je klachten van klanten. Je draagt dossiers over aan verkoop voor verdere commerciële afwikkeling. In deze dynamische rol draag je actief bij aan het handhaven en verbeteren van de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Wil jij deel uitmaken van het Kwaliteitsteam van Boermarke? Neem een kijkje bij onze vacatures in het werkgebied Kwaliteit en solliciteer vandaag nog!

LEUKE EXTRA’S BIJ BOERMARKE

our work img
Vrijdagmiddagborrel!

Sluit de week af met een gezellige nabespreking met je collega’s, vergezeld van een drankje in onze sfeervolle bar!

our work img
Yoghurt tap

Maak onbeperkt gebruik van onze yoghurt tap en geniet van de heerlijke smaken die we te bieden hebben!

our work img
Lekkere lunch

Geniet elke vrijdag tijdens de lunch en de avonddienst van een verrassende (plantaardige) lekkernij, telkens anders en altijd heerlijk!

testimonial img
Vragen?

Verena staat voor je klaar.

boermarke img
boermarke img
boermarke img