Technische dienst

Bij Boermarke is onze Technische Dienst de drijvende kracht achter het bewaken van de optimale werking van onze geavanceerde machines. Als onderdeel van dit toegewijde team draag je bij aan preventief onderhoud en het snel verhelpen van storingen aan machines en installaties. Samen met gepassioneerde collega’s streven we naar een optimaal en veilig functioneren van ons bedrijf om te zorgen voor een probleemloze voortgang van onze productieprocessen.

De dagelijkse uitdaging

Bij onze Technische Dienst ligt de focus op onderhoud, waarbij je betrokken bent bij controle- en inspectiewerkzaamheden. Onze Technische Dienst is van onschatbare waarde bij het voorbereiden en uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Bovendien biedt Boermarke mogelijkheden voor groei en ontwikkeling, waaronder het vooruitzicht op een functie als Allround Storing- en Onderhoudsmonteur of zelfs een Engineering functie.

Onze Technische Dienst werkt in een roulerend ploegensysteem, variërend van ochtend- en middagdiensten tot dagdiensten. Ook omvat het een consignatiedienst voor nachten en weekenden.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in je carrière of naar een betere balans tussen werk en privé, de functie van Storing- en Onderhoudsmonteur bij Boermarke biedt de juiste mogelijkheden. Bekijk onze vacatures in het werkgebied Technische Dienst.

LEUKE EXTRA’S BIJ BOERMARKE

our work img
Vrijdagmiddagborrel!

Sluit de week af met een gezellige nabespreking met je collega’s, vergezeld van een drankje in onze sfeervolle bar!

 

our work img
Yoghurt tap

Maak onbeperkt gebruik van onze yoghurt tap en geniet van de heerlijke smaken die we te bieden hebben!

our work img
Lekkere lunch

Geniet elke vrijdag tijdens de lunch en de avonddienst van een verrassende (plantaardige) lekkernij, telkens anders en altijd heerlijk!

 

Openstaande Technische dienst vacatures

Storings- en Onderhoudsmonteur
  • Staalsteden 17, Enschede
  • Technische Dienst
  • Fulltime
  • Ploegen
>
testimonial img
Vragen?

Verena staat voor je klaar.

boermarke img
boermarke img
boermarke img