Vrachtwagenchauffeur

  • Staalsteden 17, Enschede
  • Logistiek
  • Fulltime
  • Flexibel
team-leader

Bij Boermarke bevinden we ons momenteel in een nieuw stadium van groei en ontwikkeling, waarin we actief werken aan het produceren van uitsluitend plantaardige producten. Onze ambitie strekt zich uit tot het liggen in alle supermarkten in heel Europa.

Ben jij onze chauffeur die ons helpt om deze ambitieuze doelen te bereiken?

Jouw baan

Als vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor het veilig en tijdig afleveren van orders op de aangewezen adressen in Nederland en het direct omliggende buitenland. Je zorgt ervoor dat de te verladen goederen gecontroleerd worden, eventuele beschadigingen of onjuistheden signaleert en dit meld bij de planner. Daarnaast neem je retourgoederen en emballagemateriaal mee terug en zorg je voor een correcte belading, laden en lossen van goederen met behulp van laadklep en pompwagen.

Verantwoordelijkheden:

Routeplanning en communicatie: Verantwoordelijk voor het efficiënt bepalen van de route naar de afleveradressen en indien nodig telefonisch melden van aflevertijdstippen aan de betrokken partijen.

Kwaliteitscontrole: Zorgvuldig controleren van de te verladen goederen om ervoor te zorgen dat ze in goede staat verkeren. Signaleren van eventuele beschadigingen of onjuistheden en hier adequaat op reageren.

Retourgoederen en emballagemateriaal: Verantwoordelijk voor het meenemen van retourgoederen en emballagemateriaal volgens de geldende procedures en richtlijnen.

Laden en lossen: Zorgen voor een juiste belading van de vrachtwagen met behulp van laadklep en pompwagen, waarbij de veiligheid en stabiliteit van de lading worden gewaarborgd.

Administratieve taken: Controleren van de lading aan de hand van vrachtbrieven, deze indien nodig corrigeren of completeren, en het laten aftekenen van vrachtbrieven en uitschrijven van retourbonnen.

Voertuigonderhoud: Verantwoordelijk voor het controleren van de technische staat van de vrachtwagen en de werking van de motor, evenals het uitvoeren van dagelijks onderhoud om ervoor te zorgen dat het voertuig veilig en betrouwbaar blijft.

Lees meer

Dit krijg je van ons

Wat heeft boermarke jou te bieden?

  • flame Een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid
  • flame Een prettige werksfeer binnen een dynamisch team
  • flame Marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden
  • flame Mogelijkheden tot bijscholing en training

Dit breng jij mee

De stappen naar jouw droombaan

slider-img
LAAT WETEN WIE JE BENT!
slider-img
VUL JE GEGEVENS AAN
slider-img
1E GESPREK (EN WIE WEET EEN 2E GESPREK)
slider-img
Welkom bij Boermarke!

LEUKE EXTRA’S BIJ BOERMARKE

Werken bij Boermarke betekent

our work img
Vrijdagmiddagborrel

Sluit de week af met een gezellige nabespreking met je collega’s, vergezeld van een drankje in onze sfeervolle bar!

our work img
Yoghurt tap

Maak onbeperkt gebruik van onze yoghurt tap en geniet van de heerlijke smaken die we te bieden hebben!

our work img
Lekkere lunch

Geniet elke vrijdag tijdens de lunch en de avonddienst van een verrassende (plantaardige) lekkernij, telkens anders en altijd heerlijk!

testimonial img
Vragen?

Verena staat voor je klaar.

boermarke img
boermarke img
boermarke img
Vrachtwagenchauffeur