Over Boermarke

Bij Boermarke delen we een passie voor het maken van de lekkerste (plantaardige) zuivelalternatieven. Ons Twentse familiebedrijf staat bekend om ons diverse assortiment, met heerlijke roomijs, vla, yoghurt, mousse, pap, kwark, fruitproducten én verrukkelijke plantaardige kaas, yoghurt en ijs.

Onze werkwijze

Samen met onze klanten werken we voortdurend aan het verbeteren van onze producten. Maar we ontwikkelen ook nieuwe producten die onderscheidend zijn en écht het verschil maken.

Dit doen wij door snel te reageren op de belangrijkste ontwikkelingen in de markt, en het veranderende gedrag van de consument. Denk aan gezonder willen leven en verantwoord willen genieten. Gezond en (verantwoord) genieten zijn dan ook onze sleutelwoorden. Zonder concessies te doen op smaak en kwaliteit natuurlijk!

Onze producten

Boermarke kenmerkt zich door het produceren van de lekkerste (plantaardige) zuivelalternatieven. Bij ons Twentse bedrijf worden naast de vele soorten roomijs, vla, yoghurt, mousse, pap, kwark en fruitproducten ook plantaardige kaas, yoghurt en ijs gemaakt. Ons assortiment bevat voor elk wat wils. Boermarke maakt, levert en ontwikkelt in opdracht van de klant. Flexibiliteit zal daarom altijd tot een van onze kernwaarden behoren.

De consument vraagt (en verwacht) ook steeds meer transparantie van het verhaal van producten. Waar komt het vandaan en hoe wordt het verwerkt? Bij Boermarke letten we scherp op de herkomst van onze producten.

Onze klanten

Wij zijn actief in verschillende markten in heel Noordwest Europa; foodservice, Retail, Airline, maar ook horeca en catering! Onder andere klanten als Jumbo, Aldi, Albert Heijn, Lidl, Plus, Hoogvliet, Van Der Valk, Ikea, Huuskes, Deli XL en de Hanos zitten in onze portefeuille.