IT Specialist

  • Staalsteden 17, Enschede
  • IT
  • Fulltime
  • 8 - 17
team-leader

Als IT Specialist ben je verantwoordelijk voor de succesvolle implementatie van ons nieuwe ERP-systeem. Je werkt nauw samen met verschillende teams om ervoor te zorgen dat het systeem voldoet aan de specifieke behoeften van ons bedrijf. Daarnaast ben je betrokken bij de ondersteuning van kantoorautomatisering, het beheer van productiegegevens en het beheer van EDI (Electronic Data Interchange).

Jouw baan

Als IT Specialist heb jij een breed scala aan verantwoordelijkheden binnen Boermarke. Jij leidt het implementatieproces van het nieuwe ERP-pakket en werkt samen met verschillende afdelingen om bedrijfsprocessen te analyseren en te vertalen naar ERP-functionaliteiten. Daarnaast geef je training aan medewerkers over het gebruik van het nieuwe systeem.

Jij ondersteunt kantoorautomatisering, inclusief hardware en software, en beheert en optimaliseert gegevensstromen in de productieomgeving. Ook ben je verantwoordelijk voor het troubleshooten van technische problemen en het tijdig oplossen van incidenten.

Verder coördineer je het Electronic Data Interchange (EDI) proces en zorg je voor een vlotte uitwisseling van gegevens met externe partners. Daarnaast werk je samen met interne teams en externe leveranciers om automatiseringsprojecten te coördineren, met als doel een efficiënte en effectieve implementatie van technologische oplossingen te waarborgen.

Als gesprekspartner voor het managementteam (MT) fungeer je als aanspreekpunt voor alle IT-gerelateerde zaken en werk je nauw samen met externe partijen zoals leveranciers en consultants om ervoor te zorgen dat de IT-processen optimaal functioneren en aansluiten bij de behoeften van het bedrijf.

Lees meer

Dit krijg je van ons

Wat heeft boermarke jou te bieden?

  • flame Een uitdagende functie in een dynamische en groeiende organisatie.
  • flame Een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • flame Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en training.

Dit breng jij mee

De stappen naar jouw droombaan

slider-img
LAAT WETEN WIE JE BENT!
slider-img
VUL JE GEGEVENS AAN
slider-img
1E GESPREK (EN WIE WEET EEN 2E GESPREK)
slider-img
WELKOM BIJ BOERMARKE!

LEUKE EXTRA’S BIJ BOERMARKE

Werken bij Boermarke betekent

our work img
Vrijdagmiddagborrel

Sluit de week af met een gezellige nabespreking met je collega’s, vergezeld van een drankje in onze sfeervolle bar!

our work img
Yoghurt tap

Maak onbeperkt gebruik van onze yoghurt tap en geniet van de heerlijke smaken die we te bieden hebben!

our work img
Lekkere lunch

Geniet elke vrijdag tijdens de lunch en de avonddienst van een verrassende (plantaardige) lekkernij, telkens anders en altijd heerlijk!

testimonial img
Vragen?

Verena staat voor je klaar.

boermarke img
boermarke img
boermarke img
IT Specialist